Курсове за ученици 1-12 кл.

Езиковите курсове за деца са организирани спрямо графика на всяко едно дете, като се съобразяваме и с другите деца в групата. За да е максимално ефективно обучението при нас, освен учебният материал, който имат по програма при нас, нашите преподаватели задават различни проекти на децата. Така свободното общуване на съответния език се затвърждава, надгражда и развива. При нас Вашето дете е спокойно, уверено в знанията си и се забавлява, докато учи.
Друга съществена особеност, когато запишете детето си при нас, е че по всяко време имате обратна връзка с преподавателя и/или с административния персонал.

Курсовете за деца са разделени на нива и по възраст.

Учебната година е от 02 октомври 2017 г. до 31 май 2018 г.

Годишната такса от 520 лв., по английски език, е разделена на равни месечни вноски от по 65 лв.

Годишната такса от 640 лв., по испански език, е разделена на равни месечни вноски от по 80 лв.

За графика на различните нива или за определяне на нивото на Вашето дете, свържете се с нас на 0885049075; 0886930270 или ТУК
Езикова школа Бук в сътрудничество с Британски съвет подготвя своите ученици от детските курсове за сертификатните изпити на Кеймбридж. Всички ще имат възможност да преминат вътрешния неофициален изпит, според своето ниво и възраст, а най-добрите от тях ще се явят и на действителния тест в Изпитния център на Британски съвет.

А ако сте извън училищна възраст можете да се включите в нашите курсове за индивидуална и групова подготовка за изпитите Cambridge ESOL - FCE, CAE, CPE, IELTS – General и Academic.

First Certificate in English в 60 учебни часа в оригинално издание на Cambridge English. Интензивно - 4 седмици по 15 учебни часа седмично. 24 кратки, съдържателни раздела, уплътнени с най-актуални текстове, граматика и лексика покриващи В2 ниво. Възможност за тестване на всеки 2 раздела и краен изпит в подготовка на Cambridge FCE Exam. Цена 360 лв. с включени учебници.