Курсове за възрастни

Никога не е късно да научим нов език. Ученето през целия живот поддържа ума ни в добра форма, а и ни разкрива нови хоризонти. Независимо дали се изисква за новата ви работа, за кариерното ви развитие, за новия живот в чужбина или просто защото ви харесва, научаването на нов език ви обогатява и ще ви даде нова увереност. Както е казал един от великите умове на ХХ век, Лудвиг Витгенщайн: "Границите на моя език, са граници на моя свят". 


Разширете границите на своя свят с курсовете в Езикова школа БУК. Изберете от широкия набор стандартни, разговорни и бизнес курсове. Запишете курс по специализиран професионален английски за пилоти и авиационни служители. Подгответе се за работа в чужбина с курсовете за медицински сестри, болногледачи, готвачи, фризьори, маникюристи и козметици.


Международно признатите сертификати на Кеймбридж са плюс към всяко CV, а понякога и необходимо условие, за кандидатстване в университет или нова длъжност. В БУК ще ви предложим подготовка с опитни преподаватели, които ще ви изведат до успешното вземане на желания сертификат.